Att göra i malmö med barn

Upptäck Malmö med barn

Sugen på att göra något roligt i Malmö med barnen? Då har du hittat rätt! I denna artikel kommer vi gå igenom några av de bästa aktiviteterna att göra i Malmö med barn. Vi kommer att täcka allt från parker och lekplatser till museum och djurattraktioner. Och oroa dig inte, alla aktiviteter vi nämner är både barnvänliga och roliga för hela familjen.

Malmöhus slott

Varför inte börja med att besöka Malmös äldsta byggnad – Malmöhus slott? Här kan ni lära er om stadens historia och njuta av de vackra omgivningarna. Slottet erbjuder också en rad olika evenemang och utställningar som är särskilt anpassade för barn och familjer.

Folkets Park

Om ni är ute efter en dag fylld med lek och äventyr, är Folkets Park platsen att besöka. Parken erbjuder flertalet lekplatser, trampbåtar, minigolf och mycket mer. Här kan ni spendera en hel dag med att utforska och leka tillsammans.

Skånes Djurpark

För djurälskare finns det ingen bättre plats att besöka än Skånes Djurpark. Här får ni möjlighet att komma nära svenska djur som älgar, björnar och vargar samt smådjur som kaniner och getter. Parken erbjuder även olika aktiviteter och evenemang för barnen att delta i.

Aktivitet Ålder Pris
Malmöhus slott Alla åldrar Barn under 19 år gratis, vuxna 80 kr
Folkets Park Alla åldrar Gratis (vissa aktiviteter mot avgift)
Skånes Djurpark Alla åldrar Barn (0-2 år) gratis, 3-15 år 155 kr, vuxna 200 kr

Aktivitetscenter för hela familjen

Om ni är sugna på lite lättare fysiska aktiviteter tillsammans kan ni besöka ett av Malmös flera aktivitetscenter, som erbjuder allt från bowling och biljard till trampolinparker och lekland. Här kan hela familjen ha kul och skapa härliga minnen tillsammans.

Museer och konst för barn

Malmö har flera museer och konstinstitutioner som bjuder på särskilda aktiviteter och utställningar för barn och unga. Besök exempelvis Malmö Konsthall eller Tropikariet för en inspirerande och lärorik upplevelse.

Sammanfattningsvis, Malmö har mycket att erbjuda för barn och deras familjer. Packa väskan med gott om tid och utforska alla roliga och spännande aktiviteter i denna levande stad!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

A linjeformad klänning h&m

Vad är en linjeformad klänning från H&M? En linjeformad klänning är en klassisk och populär klänningsmodell som passar…