Besafe izi flex fix i-size

Besafe izi flex fix i-size: Trygghet och komfort för ditt barn

När det gäller våra barns säkerhet och välmående vill vi ha det bästa, och när vi talar om bilstolar är det ingen skillnad. Besafe izi flex fix i-size är designad för att erbjuda just detta – trygghet och komfort för ditt barn medan du är ute på vägen.

Unik design för optimal säkerhet

Besafe izi flex fix i-size är en prisbelönt bilstol som kombinerar de allra senaste säkerhetsteknikerna med innovativ design och flexibilitet. Den är godkänd enligt den nya och striktare standarden UN R129 (i-Size) och ger optimalt skydd för barn mellan 100 och 150 cm långa.

Komfortabel och anpassningsbar för barnets växande behov

Den här bilstolen är utrustad med vadderad bältesstyrning, justerbart nackstöd och ryggstöd, samt vinklingsbara skärmar för sidokrockskydd (SIP). Tack vare dess unika design och egenskaper kan du enkelt anpassa bilstolen efter ditt barns behov och växande kropp.

Specifikation Värde Kommentar
Standard UN R129 (i-Size) Striktare säkerhetsstandard
Barnets längd 100-150 cm Anpassningsbar efter barnets behov
Nackstöd Justerbart För optimal komfort och säkerhet
Sidokrockskydd Vinklingsbara skärmar (SIP) Extra skydd vid sidokrock

Smidig installation och enkel att använda

Den här bilstolen är utrustad med ISOfix-fästen och en tydlig installationsguide som gör det enkelt att installera den i bilen på ett säkert och korrekt sätt. Också bältesstyrningen är smidig och enkel att använda, så du snabbt och smidigt kan se till att ditt barn sitter säkert fastspänt.

Flera funktioner för att göra resan trevligare

  • Fickor för förvaring
  • Avtagbart och tvättbart tyg
  • Ergonomisk design

Summa summarum, Besafe izi flex fix i-size är en toppmodern bilstol som erbjuder en optimal kombination av säkerhet, komfort och användarvänlighet för både barn och föräldrar. Om du är ute efter en pålitlig bilstol för ditt barn, är detta ett utmärkt val!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla