Läs om: Olof K Gustafsson-Escobars högra hand

Bild på Olof

Ingen har väl missat hypen kring olof k Gustafsson, men vem är olof k gustafsson? Killen som växte upp i en vanlig familj och nu är VD för Escobar Inc. Pappan var aktiv socialdemokrat och satt i kommunfullmäktige och Olof gick i gymnasiet på Kungsholmen i Stockholm. Dock var inte Olof som alla andra. Redan under tiden i gymnasiet hade han fyra företag och genom att sälja simpsons magasin tjänade han sin första miljon.

Olof var mycket driven och som 17-åring så var han chefredaktör för 23 anställda. Målet var hela tiden att tjäna mer pengar och Olof var otålig av sig. På grund av detta läste han in det treåriga gymnasiet på två år. Sen blev det studier på Handelshögskolan och därefter bestämde han sig för att söka lyckan i USA.

Första åren i USA

Första åren i USA

Den första tiden i USA var jobbig. När det var som värst stod Olof utan varken jobb eller bostad och han levde på endollarburgare från McDonalds.

Efter ett tag fick han jobb som teleförsäljare och fick slita för en usel lön. Men hans karriär skulle få en raketstart då han träffade Pablo Escobars broder för att diskutera en ide om ett dataspel om Escobar. Relativt snart efter det mötet blev han erbjuden rollen som VD i Escobar Inc. Resten är så att säga historia.

Historien om Bitcoin

Historien om Bitcoin

Ett av Olofs specialiteter är att registrera varumärken, bland annat ledde han en process mot Netflix eftersom de använt “escobar” olovandes i en dokumentär. Senare blev olof k gustafsson bitcoin process uppmärksammad då han försökte att registrera varumärket Bitcoin.

Killen som syns överallt

Killen som syns överallt

För en tid sedan sände SVT Play en dokumentär om olof inc, olof fick ett stort genomslag i rutan och blev rikskändis. Plötsligt pratade folk i alla åldrar om Olof, sensationen späddes på av Olofs utmanade sätt i intervjuer och social medier.

I Sveriges Radio spelades det in en dokumentär och Youtubers och programledare stod på kö för att få träffa Olof. Hela tidningssverige, från Svenska Dagbladet, Breakit till Aftonbladet ville ha en intervju. Kollar du upp olof k gustafsson flashback så kommer du få en varierad läsning, en del hävdar att olof k gustafsson net worth är fejk, de tror att han själv ligger bakom uppgifterna om 55 000 000 dollar.

Olle och Trump

Skulle du söka på olof k gustafsson wikipedia så står det mest om hans samarbete med Escobar men även Trump. Hans relation till Triump framställs som nära och söker du på trump tower 63a olof k gustafsson så kommer du att få se hur Olov och Trump umgås.

En lyxig livsstil

En lyxig livsstil

Idag bor olof k gustafsson fru svetlana och barn i Dubai. Det är svårt att hitta någon information om olof k gustafsson förmögenhet men han älskar att visa upp en rik glammig livsstil, något du kan se på hans instagram och twitter. Olof säger att han är nöjd med sitt liv idag och att han inte ångrar beslutet att flytta till USA.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla