Runt matbord 8 personer – ikea

Runt matbord för 8 personer från IKEA

Är du på jakt efter ett runt matbord för 8 personer? Då kan IKEAs sortiment vara precis det du letar efter! Det finns många fördelar med att välja ett runt matbord, och vi ska gå igenom några av dem här samt ge tips på vilka IKEA-bord som passar för 8 personer.

Fördelar med runt matbord

Ett runt matbord för 8 personer skapar en trivsam och inbjudande atmosfär i hemmet. Runda bord har ingen tydlig “huvudplats” som ett rektangulärt bord kan ha, vilket skapar en mer demokratisk middagssituation där alla känner sig bekvämare. Dessutom underlättar formen för att föra konversationer, då det blir lättare att prata med alla runt bordet och inte bara den som sitter bredvid dig.

Produkt Material Pris
INGATORP Massivt trä, MDF, melaminfolie 2995 kr
VANGSTA Målad fiberboard, förkromad stål 999 kr
BJURSTA Furu, askfaner, MDF 1495 kr
SKOGSTA Massiv akacia, Olja 5995 kr

Runt matbord för 8 personer från IKEA

Vi har samlat några exempel på runda matbord för 8 personer från IKEA. Här är några alternativ att tänka på:

  • INGATORP: Detta utdragbara bord har en klassisk och varm design som passar perfekt i såväl traditionella hem som moderna. Bordet är gjort av massivt trä, MDF och melaminfolie.
  • VANGSTA: VANGSTA bordet är mycket prisvärt och funktionellt. Den är gjord av målad fiberboard och har förkromade ståldetaljer som ger bordet en modern och stilren känsla.
  • BJURSTA: BJURSTA bordet har en elegant och tidlös design som kan matchas med en mängd olika stilar. Bordet är gjort av furu, askfaner och MDF.
  • SKOGSTA: Om du letar efter en modern och robust lösning passar SKOGSTA bordet perfekt. Det är gjort av massiv akacia och behandlat med olja för att bevara dess naturliga skönhet.

Så nästa gång du är på jakt efter ett runt matbord för 8 personer, överväg att utforska IKEAs utbud av prisvärda och snygga bord!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

Kylskåp gasol/12v/230v

Vad är ett kylskåp gasol/12v/230v? Kylskåp gasol/12v/230v är en typ av kylskåp som fungerar på tre olika strömtyper:…