Toyota c-hr 1.8 hsd

Om du letar efter en kompakt SUV med kombinationen av modern design, låg bränsleförbrukning och innovativ teknik, då är Toyota C-HR 1.8 HSD precis vad du behöver. Låt oss titta närmare på vad denna modell har att erbjuda.

Specifikation Toyota C-HR 1.8 HSD Genomsnittlig SUV
Pris Från 239 800 kr 300 000 – 600 000 kr
Bränsleförbrukning (blandad körning) 3,8 l/100 km 6-10 l/100 km
CO2-utsläpp 86 g/km 140-220 g/km
Maximal räckvidd med eldrift 2 km N/A

Unik och iögonfallande design

Vid första anblicken fångar Toyota C-HR 1.8 HSD uppmärksamheten med sin djärva och stiliga design. Men vad är hemligheten bakom detta? Jo, detta tack vare kombinationen av den signaturkupé-formen, bikupemönstret på grillen och de välvdade hjulhusen. Resultatet är en bil som både är sportig, elegant och praktisk.

Imponerande teknik och säkerhet

Teknikälskare kommer att uppskatta den imponerande tekniken i Toyota C-HR 1.8 HSD. Den har en smidig och responsiv 1,8-liters hybridmotor och en multifunktionsdisplay som visar information om bränsleförbrukning, hastighet och batteriladdning med mera. Dessutom, med Toyotas Safety Sense-system (TSS) får du en full uppsättning avancerade säkerhetssystem, inklusive Pre-Collision System, Lane Departure Alert och Road Sign Assist.

Komfort för både förare och passagerare

Toyota C-HR 1.8 HSD erbjuder inte bara imponerande teknik och design, utan även bekvämlighet och komfort för alla resenärer. Enkelt sagt, det här är en bil som kommer att göra dina resor ännu mer angenäma. Hur kommer detta att märkas då?

  • Rymligt och bekvämt interiör
  • Högkvalitativa material och stämningsbelysning
  • Stöd för Apple CarPlay och Android Auto
  • Smart körsassistans och parkeringshjälp

Sammanfattningsvis är Toyota C-HR 1.8 HSD en prisvärd, miljövänlig, säker och teknikfylld bil som erbjuder en unik design och hög körkomfort. Så, vad väntar du på?

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla
Läs mer

Weber spirit ii e-310

Weber Spirit II E-310: En grill för alla Letar du efter den perfekta grillen för dina sommarkvällar? Då…