Vart kan man se pojken i randig pyjamas

Vart kan man se pojken i randig pyjamas?

Är du nyfiken på att se “Pojken i randig pyjamas”? Denna rörande film är definitivt ett måste att se, baserat på John Boynes bestsellerroman med samma namn. Men vart kan man streama eller hyra filmen? Ingen oro, jag har täckt dig! Här är några ställen där du kan titta på “Pojken i randig pyjamas” i Sverige.

Plattform Pris Ingår i abonnemang
Netflix Ingen extra kostnad Ja
Viaplay Ingen extra kostnad Ja
SF Anytime Från 19 kr Nej
Apple TV Från 19 kr Nej

Netflix

Den mest populära streamingtjänsten, Netflix, är en av platserna där du kan se “Pojken i randig pyjamas”. Om du redan har ett Netflix-abonnemang kan du se filmen utan ytterligare kostnad. Om du inte har ett abonnemang, kan du prova deras tjänst gratis i en begränsad tid.

Viaplay

Viaplay är en annan streamingtjänst där du kan hitta och se “Pojken i randig pyjamas”. På samma sätt som Netflix ingår filmen i ditt abonnemang utan extra kostnad. Se till att kolla in deras utbud av andra filmer och TV-program!

SF Anytime

Om du hellre vill hyra filmen är SF Anytime ett utmärkt alternativ. Du kan hyra och streama “Pojken i randig pyjamas” för en relativt låg kostnad. Det finns inget abonnemang krävs, så du betalar bara för den filmen du vill se.

Apple TV

Apple TV är också en plats för dig som vill hyra “Pojken i randig pyjamas”. Filmen finns att hyra eller köpa genom Apple TV-appen. Om du redan har en Apple TV-enhet kan det vara värt att kolla in det här alternativet.

Till sist är valet upp till dig! Här är en lista över de alternativ jag har gått igenom:

  • Netflix – ingår i abonnemang
  • Viaplay – ingår i abonnemang
  • SF Anytime – hyr för en låg kostnad
  • Apple TV – hyr eller köp

Nu när du vet var du kan se “Pojken i randig pyjamas”, föreställ dig att sätta dig ner med en skål popcorn och titta på denna hjärtskärande och inspirerande film. Ha trevligt!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla